2

Lægedage aflyses i 2020

Vi kan desværre ikke holde Lægedage i 2020. 

På grund af COVID-19 situationen og de restriktioner, der er for, hvor mange man må samles, er vi nødt til at aflyse Lægedage 2020. Det er dog besluttet at afvikle en del af kurserne fra Lægedage i uge 48, hvor vi i forvejen har booket kursusledere og undervisere, og hvor vi ved at mange af jer har sat tid af til efteruddannelse. Vi arbejder på højtryk for at få aftalt hvilke kurser, hvor og hvornår, og vil melde ud så snart vi kan med et nyt program. 

”Det er en svær men nødvendig beslutning at træffe. Dels kan vi efter de aktuelle retningslinjer for konferencer ikke afholde arrangementet som planlagt med ca. 1000 deltagere pr. dag i fem dage. Men mindst lige så vigtigt er spørgsmålet om, hvorvidt det er hensigtsmæssigt i forhold til smitterisiko at samle så mange folk fra almen praksis. Hvis uheldet er ude, kan vi jo lamme store dele af primærsektoren. Det vil ikke være ansvarligt at løbe den risiko,” forklarer formand for Lægedages styregruppe Gunver Lillevang, som også sidder i PLO’s bestyrelse.

I stedet har PLO og DSAM valgt at gennemføre en del af kurserne for personale og læger, som enkeltvis vil blive afholdt på de dage, hvor kursusledere og undervisere allerede er booket til Lægedage.

”Vi havde planlagt et bredt og varieret udbud af kurser. Nu arbejder vi i stedet mod at afholde systematiske efteruddannelseskurser og en del af de kurser for personale og læger, der er særligt efterspurgte. Lægedage er vores fagfestival, hvor vi får inspiration både fagligt og organisatorisk, så vi er naturligvis meget kede af i år at måtte aflyse. Det vil dog være et lille plaster på såret, hvis vi alligevel enkeltvis kan afholde en del af kurserne,” siger Gunver Lillevang.

Generelt om Lægedage

Lægedage holdes hvert år i uge 46 i Bella Centeret, København. I år skulle det have været afholdt i uge 48 på grund af ombygning af Bella Center. 

Lægedage er de praktiserende læger og deres personales årlige efteruddannelseskonference. Vi planlægger et bredt og varieret udbud af kurser til praktiserende læger og deres personale.

 

Er du udstiller og ønsker en stand på Lægedage, bedes du kontakte:

Søren Lindquist
Exhibition Manager
Bella Center A/S
slin@bchg.dk

Tlf. 81 88 48 15

Lægedageteamet

Kursusforslag

Har du en god idé til et kursus vi skal planlægge til Lægedage, så skriv til os på laegedage@dadl.dk

Vær opmærksom på at planlægningen allerede starter i januar og programmet bliver endeligt besluttet i starten af marts for årets Lægedage.

Vi modtager dog forslag hele året, og gemmer dem så til året efter, hvis de kommere senere end 5. januar.