0

Selvvalgt gruppebaseret efteruddannelse

PLO-E udbyder DGE-moduler (Decentral Gruppebaseret Efteruddannelse), som omhandler specifikke medicinske emner og udbydes som en del af den selvvalgte efteruddannelse. 

Modulerne består af en række patienthistorier, informationssektion, spørgsmål til diskussion i grupperne og en referenceliste. For at gennemføre modulerne skal én i gruppen have gennemgået et facilitatorkursus. Det sikrer, at I som gruppe får mest mulig læring ud af modulerne.

DGE-modulerne kan gennemføres i en DGE-gruppe, supervisionsgruppe eller lignende, hvor I mødes 5-12 læger omkring jeres faglige udvikling. Vi anbefaler, at I er 8-10 læger om modulerne, da det faglige udbytte kan blive mindre, hvis I er for få eller for mange. Modulerne kan gennemføres på 3 timer.

Modulerne minder på mange områder om SGE-forløbene (Systematisk Gruppebaseret Efteruddannelse), men er mere specifikke i deres fokus og kan gennemføres på et enkelt gruppemøde.

Modulerne: 

Det er planen, at modulerne på sigt også vil blive udbudt til grupper af praksispersonaler samt til klinikker.

Refusion
DGE modulerne er godkendt som refusionsberettiget. Du kan søge og læse mere om refusion her.

Spørgsmål
Har I spørgsmål til praktiske forhold, tilmelding m.m. kontakt os på euf.plo@dadl.dk eller 3544 8498.

Facilitatoruddannelsen
PLO-E udbyder en samlet uddannelse i facilitering på et 2-dages internat. Hensigten er, at man efter endt uddannelse kan facilitere i flere forskellige formater (klynger, SGE, DGE og KGE). Læs mere her.

 

Film om gruppebaseret efteruddannelse 

Tilmelding
Prisen for et enkelt modul er 750 kr. pr. person som deltager i gruppen. Gruppens facilitator skal senest 14 dage inden forventet start, sende en mail til euf.plo@dadl.dk med informationer om:

  • Emne
  • Antal deltagere i forløbet
  • Forventet start- og slutdato for forløbet

Når PLO-E har oprettet gruppen, får facilitator tilsendt et tilmeldingslink. Dette skal straks videresendes til deltagerne i gruppen. Hver enkelt deltager følger det tilsendte link og betaler for sin deltagelse i forløbet. Facilitator vil modtage materialet pr. mail senest 1 uge inden start. 

OBS vær opmærksom på at det ikke længere er muligt at tilmelde sig via Conference Manager. Send en mail til euf.plo@dadl.dk